SVR – Stichting Vrije Recreatie

De bij de SVR aangesloten campings bieden u een sta- of verblijfplaats met eenvoudige, noodzakelijke voorzieningen. Er zijn toiletten, wasgelegenheden en douches en in de meeste gevallen ook elektriciteit. Kantines, speelautomaten en dergelijke bronnen van vermaak zijn er natuurlijk niet. Voor vermaak zorgt u zelf, bijvoorbeeld door op de boerderij naar de dieren te kijken. Er zijn ook adressen van particulieren – met boomgaard, bos of tuinderij – waar u natuurlijk ook van harte welkom bent.

Wilt u de massa ontlopen?

Zoekt u adressen voor een seizoenplaats, kampeer/logeervakantie of trektocht?

Word donateur van de SVR

Adressen van SVR-campings staan vermeld in de digitale campinggids ( www.SVR.nl ). Tevens verstrekt de SVR haar donateurs jaarlijks gratis een SVR-plaatsnamenregister, aan de hand waarvan de adressen van SVR-campings kunnen worden aangevraagd. Deze worden geheel gratis verstrekt aan SVR-donateurs.

De jaarlijks donatie bedraagt minimaal € 10,00 voor het hele gezin; groepen, verenigingen e.d. betalen minimaal € 20,00 per jaar.

Donateur worden kan via de website ( www.SVR.nl ) of door het formulier dat bij de SVR-campings verkrijgbaar is ingevuld aan de SVR op te sturen.

Een fijn verblijf voor een lage prijs. De SVR wil een vakantie op het platteland voor iedereen mogelijk maken. Daarvoor zijn de prijzen van kamperen en logeren betaalbaar gehouden.

Uit: SVR folder ‘De rust van het platteland…’

 

Kamperen in Bakel